tisdag 17 mars 2009

Framtidens lärande! Även jag kommer


Nu har även jag anmält mig till ett nästan måste evenemang.
Framtidens lärande - En arena för skolutveckling, IT och lärande, 19-20 maj 2009, Nacka Strand
Skall bli kul att dagarna två lyssna och träffa personer som är drivande i Sveriges skolor; beslutsfattare och it-strateger i kommuner, skolledare, lärare, it- och mediepedagoger, lärarutbildare, forskare och branschföreträdare.
De talare som redan nu är bokade är bland andra Stephen Heppell (UK), Roger Säljö, Mikael Alexandersson (Gbg:s Univ), Tomas Fürth (Kairos Future), Kristina Höök (SICS), Jonathan Briggs (Kingston University).
Från bloggen kan man läsa

Målgrupp
Målgruppen för konferensen är personer som är drivande i Sveriges skolor; beslutsfattare och it-strateger i kommuner, skolledare, lärare, it- och mediepedagoger, lärarutbildare, forskare och branschföreträdare. Maximalt antal betalande deltagare är 400.

Program
På konferensen iscensätter vi framtidens lärande, delar erfarenheter mellan skolans alla aktörer och diskuterar nationella styrdokument. Förutom inspirerande och utmanande inledare – från skola, samhälle och forskning - möter du i seminarieform skolans aktörer och leverantörer som tillsammans visar hur de idag arbetar med ”framtidens lärande”. Vi använder dagens innovativa teknik som stöd.


Hoppas att vi ses där!

10 kommentarer:

Patrick sa...

Jag vill också åka! Om jag inte kommer mig iväg litar jag på att du direktrapporterar från din iPhone :-)

Unknown sa...

Om det nu skulle bli så illa att du inte kommer vilket vore en STOR förlust för oss som är där, om du inte kommer alltså så lovar jag att blogg direkt så mycket jag kan ;-)
PS skall bli spännande att se vad trollkarlarna i Cupertino kommer med i kväll!

Patrick sa...

Ja det är alltid intressant när de presenterar nyheter. Mest hoppas jag på stöd för flash då många tjänster jag använder är gjorda i flash, även om det kommer att sluka batteri. Kanske en möjlighet att slå på/av flshstödet för att spara batteri. Av förhandstipsen att döma så kommer det att dröja ett tag till med flashstödet. Stöd för mms vore ju också bra...

Anonym sa...

Skulle också väldigt gärna komma. Undrar bara vem som har lust att betala det:)

Anonym sa...

Edmaniac och jag kommer!

Unknown sa...

skoj IT-mamman. Då ses då om inte innan.

Unknown sa...

Hurra!

Anonym sa...

I`ll be there...

Habe81 sa...

Så fort jag vet vem som är min chef, så skall jag ta ett allvarligt snack

Anonym sa...

Nej fy sjutton vad jag blir avis på er alla. Jag vill ju också åka dit, men det fanns inga pengar till mig - suck!!!!!!!