måndag 10 augusti 2009

Sommar, ledighet och Pirater!

by cuellar, Flickr
Hi IT's me I'm back!
Då sitter man här igen. Tillbaka på skolan och har träffat alla härliga kollegor. Fantastiskt roligt även om jag måste erkänna att jag saknar familj och lata dagar...
I sommar har jag verkligen latat mig. D.v.s. jag har i princip varit bortkopplat och bara njutit av familjen och lediga dagar. Men jag har lyssnat på Sommar i min iPhone. Många intressanta tankar men det som fastnat mest främst ur ett IT perspektiv är så klart Roger Wallis - professor KTH, kompositör.
En mycket intressant människa. Kreativ och lite busigt engelsk som dessutom fanns med som expertvittnet i Piratebay-rättegången och hans tankar om fildelning och rättigheter är mycket tankvärda. Han kommer dessutom med ett förslg om hur vi kan gå vidare. Skall ni bara lyssna på ett sommarprogram så lyssna på Roger! Annars finns alla sommarprogram kvar på webben i 30 dagar efter de sänt i sin helhet och som Podcast mycket längre.
Nu får det räcka för idag för snart är det dags för de första inspirations visningarna på IT's Learning som ju är vår nya Lärplattform.
Återkommer

1 kommentar:

Anonym sa...

Har inte kommit till honom än ;). Jag har också alla sommarpratare inknökade på min iPod. Min bästa sommarpratare, av dem jag lyssnat på hittills, är helt klart Morgan Alling. Så gripande om barns utsatthet och vuxnas totala avsaknad av empati. Jag blev berörd!