onsdag 17 december 2008

Det blir BETT 2009! YEEES!!!


Med mindre än 4 veckor kvar kom då äntligen glädje budet.
Jag får åka! Yes vad skönt.

Jag har hela tiden hoppats och är redan inbokad på dels Rektorsakademins nätverksträff torsdag kväll på Appel Store Regent Street! och samma eftermiddag på Fronter träff på Hilton. Verkar som den kvällen blir tung eftersom det sedan nog blir någon eftersits med Fronter gänget på okänd adress.

Nu låter det som jag bara åker dit för att festa men inte så för de där träffarna är perfekt tid för "social work" eller socialisering inför nya uppdrag och gig och knytande av kontakter. Dessutom skall jag in på mässan för att kolla upp utbudet för hur vi skall gå vidare med F-6 på Hubertusgården och Gunnesboskolan samt finna inspiration om var framtiden är på väg. Massor av intressanta föredrag.

Kommer nog behöva några veckors semester efter den turen...

Jag får åka.

Tack min kära rektor för det! Du kommer inte att ångra dig...

men ni andra då som också skall åka hur när skall vi träffas för det måste vi. JAg planerar att åka över kanske redan på tisdagen, helst annars blir det tidigt onsdag morgon och tillbaka på helgen. Idéer någon?

5 kommentarer:

Lars Hermansson sa...

Hej!

Nu halkade jag in här också. Kul att läsa om dina reflektioner kring IKT i skolan. Vi (Utbildningsförvaltningen i Göteborg) har nyss antagit ett Program för Digital kompetens inom gymnasie- och vuxenutbildningen 2009-2014, kallat DIGG. Bifogar en länk till programmet här - http://www5.goteborg.se/prod/ubf/utbildningsforvaltningen/dalis2.nsf/vyFilArkiv/N610_TU_80_Bilaga1.pdf/$file/N610_TU_80_Bilaga1.pdf

Vi är ett gäng från Göteborgs Stad som oxå ska till BETT - vem vet, vi kanske ses?

Anonym sa...

Jaaaaa! Hurra! Vad kul!
Då ses vi hoppas jag. Vi (Kollegorna P och M + några rektorer) åker dit onsdag morgon, går på mässan torsdag, fredag och åker hem lördag morgon. Allt med DIU och så bor vi på Regency hotel.
Torsdag kväll någon middag men resten av kvällarna obokade än så länge. Ska skanna Londonutbudet och se om jag hittar något som man kan hitta på.
Ha, vad skoj!!

Unknown sa...

Skoj att ha skolchefer på min blogg som dessutom har en egen och numera även någon som följer ;-)
Misstänkte att ni skulle bli ett gång från GR och tydligen även Gbg. Hoppas vi ses och era planer verkar vara intressanta att följa. Låter som det kan bli en del 1-1 hos er

Habe81 sa...

Jag vill gratulera dig Jonas, och alla andra som får åka till London och BETT. För en annan har livet varit omtumlande och ser fram emot en sammanfattning på lämpligt ställe i Lund.
Nån gång kanske jag också får...
Non scholae, sed vitae discimus -- "Vi lär inte för skolan utan för livet"

Lena Gällhagen sa...

Vi i Nacka åker ett helt gäng. Alla e-utvecklarna + vår IT-stateg + ett gäng med lärare, IT-ansvariga, IT-pedagoger.
Ses säkert på Rektorsakademien, dit vi ska på torsdgen.
Har du andra intressanta planer tar vi gärna del av dessa.
/Lena
ps. vet att vi har en pub-eftermiddag inbokad med vårt nackafolk, på nån pub nära BETT